Forbedre Cash Flow med faktura Factoring og købe orden finansiering

Styring af likviditet kan være en udfordring for mange virksomheder. Men creative finansieringsmuligheder som fakturerer factoring og købsordre (PO) finansiering kan gøre job meget lettere.

Disse finansielle løsninger tilbyder praktisk, omkostningseffektiv og øjeblikkelig adgang til driftskapital. Faktura factoring og finansiering af køb ordre er velegnet til virksomheder i næsten enhver industri. De kan yde finansiel støtte til at udvide, administrere business overspænding eller endda mødes daglige driftsudgifter. Og de er ideelle, hvis din virksomhed er nyere og ikke kan få et lån.

Ins og Outs af faktura Factoring

Faktura factoring er nem at sætte og bringe til ophør. For at kvalificere sig, bør du har ingen eksisterende primære panterettigheder eller krav på dine tilgodehavender. Og du skal have kreditværdige kunder, der betaler deres fakturaer straks og fuldt ud.

Når factoring debitorfakturaer, kan du modtage hurtig kontantforskud ofte inden for 24 timer. Din kontantforskud er baseret på den samlede værdi af de fakturaer, du giver som sikkerhed. Typisk kan du få 80 procent af fakturaværdi upfront og den resterende værdi efter din klient betaler fakturaen minus tre til fem procent factoring gebyr.

Dine kunder betale factoring selskabet direkte. Og den factoring selskab tager ansvar herunder tab for indsamling af deres gæld. Det er vigtigt at bemærke, at fakturaen factoring ikke er et lån, så der er ingen tilbagebetalinger til at gøre. Du er blot at bruge den gode kredit for dine kunder for at frigive dine egne aktiver skal sættes tilbage i din egen virksomhed.

Historisk set, er factoring en veletableret form for business finansiering, der producerer kontantbetalinger i forbindelse med fragt, levering og fakturering. Dens oprindelse har været spores tilbage til dagene af det romerske imperium eller endnu tidligere, men USA factoring industri datoer tilbage kun omkring 200 år til begyndelsen af det nittende århundrede. Factoring virksomheder, kendt som faktorer, udviklet sig fra amerikanske sælger agenter for europæiske tekstilfabrikker. I øjeblikket er omkring 70 procent af mængden af traditionelle faktorer stadig i tekstiler, beklædning og beslægtede industrier, der meget værdi kredit sikrer, ifølge kommerciel finansiering Association.

Faktura factoring kan give den driftskapital, din virksomhed har brug for til at håndtere nye projekter, fylde store ordrer og betale kreditorerne på tid eller endda tidligt. I det væsentlige, kan factoring holde din cash flow kørende mens din virksomhed vokser. Dette kan gøre dig stoppe bekymre sig om finanser og koncentrere sig om produktivitet og hvordan rentabelt udvide din forretning. Factoring kan også hjælpe dig med at undgå tidsspilde opspore debitor eller håndtering af uerholdelige fordringer.

Her er nogle andre vigtige faktorer (ingen bestemt ordspil) om faktura factoring:

-Der er ingen anvendelse eller nedsat gebyr.

-Du vælger, som tegner til at finansiere.

-Fakturaer støtteberettigede op til 30 dage fra fakturadatoen.

-Der er ingen minimum finansiering krav eller krav til faktor alle fakturaer.

-Midlerne kablet direkte til din bankkonto.

-Kunder sender deres kontrol direkte til vores lockbox.

Indkassere i Køb Bestil finansiering

PO finansiering kan give hurtig cash flow reserver for producenter, importører, eksportører og distributører. Denne type kortfristet finansiering bruges til at finansiere til køb eller fremstilling af bestemte varer, der har været presold af klienten til sin kredit værdig slutkunden. Finansiering indebærer udstedelse remburser eller levering af midler, der giver mulighed for virksomhederne til at sikre den opgørelse, de skal opfylde kundernes ordrer.

Med PO finansiering, er finansiering af driftskapital beskyttet af en sikkerhedsinteresse i eksisterende indkøbsordrer og udbyttet af indkøbsordrerne. Normalt, er sikkerhedsinteresse perfektioneret af långiveren at komme i besiddelse af lager- eller råvarer.

PO finansiering kan betale for udgifterne til dine varer direkte til din leverandør, frigøre penge til andre forretningskritiske udgifter. Dette kan hjælpe din virksomhed sikre rettidige leverancer til kunderne, vokse uden øget bankgæld eller sælge egenkapital og øge markedsandelen. For at kvalificere sig til PO finansiering, skal du give finansielle oplysninger om dit firma, oplysninger om din køber og leverandør og køber og leverandør fakturaer.

PO finansiering er tilgængelig for færdige og ikke-færdige varer, selv om færdigvarer er generelt lettere at finansiere. Færdigvarer omfatte transaktioner, hvor varer gå direkte fra leverandøren til din køber. Du aldrig røre ved dem eller tage direkte besiddelse.

Ikke-færdige varer er når du, sælgeren, komme i besiddelse af varerne enten i en rå tilstand (f.eks. garn til at gøre blå jeans) eller en halvfærdige tilstand (delvis syet blue jeans). I begge tilfælde skal du komme i besiddelse af produktet.

Køb Bestil finansiering kan hjælpe med at løse en bred vifte af cash flow dilemmaer. Her er et godt eksempel: dine leverandører ønsker du at betale kontant på levere (COD) og din købere vil betale dig net 30 til 60 dage. Du har ingen likviditet under fremstillingen, mens varerne er i transit, og indtil dine fakturaer er betalt.

PO finansiering kan være rigtige for din virksomhed hvis…

-Du har brug for ekstra driftskapital.

-Du mangler ekspertise til håndtering af finansieringen.

-Du har brug for en hurtig reaktion på en øjeblikkelig salg behov.

-Du ønsker ikke at pådrage sig yderligere kreditrisiko, udenlandske eller indenlandske.

-Du ønsker din købere og sælgere ikke kender hinanden.

-Du vil have mulighed for at opnå yderligere fortjeneste.

Indkøbsordrer kan bruges til USA og udenlandske købere og leverandører. Overvej dette scenarie, der involverer en amerikanske leverandør og USA køber: du er en producent af beklædning. Du har været i branchen i seks år og har en god resultatopgørelse og balance. Du har netop modtaget en stor ordre og er maxed ud på kredit fra dine leverandører. Din salgspris til din køber er $100.000 og din samlede omkostninger til at producere varerne, der er $75.000. Din dækningsbidraget er 25 procent. Firmaet finansiering vil købe varerne til dig fra din leverandør, give dig 45 dage til at producere varerne, opkræve dig en 5-procent Køb order gebyr ($5000, 5 procent af $100.000) og faktor dine tilgodehavender.

Leave a Reply

Your email address will not be published.