Borgerkrigen

Amerika har været en del af nogle ødelæggende slag over hendes lange historie. Verdenskrig og anden verdenskrig var uhyre vanskelige konflikter og dem, der beskattes nationens ressourcer til maksimalt. Men ingen af disse konflikter kan sammenligne til den borgerkrig ikke kun for den brutalitet og ødelæggelse af menneskeliv men i skader på samfundsstrukturen, der var forårsaget af den frygtelige konflikt.

Amerika er stolt over, at det aldrig har haft en kamp på sin indfødte jord. Bortset fra Pearl Harbor og 911, har vi aldrig selv blevet angrebet på vores egen jord. Så tog det en krig af bror mod bror, amerikansk mod amerikanske selv muliggøre selv muligheden for krig inden for grænserne af Amerika.

War’s statistik er overvældende for en relativt kort konflikt. Krigen begyndte på April 12. 1861. Det var Konføderationen, der trak første blodet angribe Fort Sumter i South Carolina. Slag i borgerkrigen og legendariske. Vi er kommet til at ære døde på begge sider af denne blodige konflikt ved at bevare mange af de historiske slagmarker endnu den dag i dag.

Under hele krigen var nordlige en fordel i forberedelse, udstyr og forsyninger. Men General Lee, som havde kommandoen over den konfødererede hær, var en strålende strateg og slagene ofte resulteret i massive tab på begge sider. Når den endelige tally blev udarbejdet, døde mere end 970,000 amerikanske borgere fra den amerikanske borgerkrig. Mens der ikke kan sammenligne numerisk til de enorme tab i de to verdenskrige senere at komme, dette tal udgjorde 3% af den amerikanske befolkning på tidspunktet. Og da det enorme flertal af krigen døde var fra USAs Ungdom, håbet for sin fremtid, sæt tilbage denne krig havde på udviklingen af USAs økonomi var virkelig bemærkelsesværdig.

I moderne tider ser vi tilbage på den amerikanske borgerkrig som en titanisk kamp for at bringe en ende til rædslerne i slaveri i dette land. Og være sikker på, borgerkrigen er og vil altid forblive en central del af sort historie og startpunktet af borgerrettighedsbevægelsen i Amerika. Men årsagerne til borgerkrigen var komplekse og forskelligartede som kun vanskeliggjort forhandling og løsning af krigen før konflikten.

En del af det problem, der var udkæmpes ud var rettigheder med hensyn til selvbestemmelse som afbalanceret med den føderale regering ret til at bestemme anliggender i de enkelte stater. På overfladen, dette kan synes triviel, i forhold til at afskaffe slaveriet, men sætter i sammenhæng, det var en kritisk forhold til jern i lyset af vores ikke meget fjernt minde vores revolution mod England for at forsøge at påtvinge urimelige kontrolelementer på kolonierne.

Amerikanskes er voldsomt selvstændige mennesker og denne uafhængige ånd blev født i den revolutionære krig slag hvor Amerika erklærede fast at de ikke længere ville bøje sig for en konge eller lade den centraliserede regering har sådanne fejende kontrol over individuelle liv. Harme over hvordan England forsøgte at sætte kolonier under trældom var den foal, der forårsagede eksplosionen kendt som den revolutionære krig. Og meget indsats blev gjort for at forsikre der var sprog i forfatningen og andre vigtige dokumenter til at forsikre om, at den føderale regering ville være stærkt begrænset fra at gribe ind i borgernes liv.

Ud over at bevarelse af Unionen som et land var også i konkurrencen i borgerkrigen. Men det var den moralske spørgsmål om slaveri, der gjorde den borgerkrig så følelsesmæssige spørgsmål og en, der fik folk til at kæmpe med sådan ferociousness til at forsvare deres side. I sidste ende selv Abraham Lincoln lavet slaveri centralt rationel for krigen og besluttet, at slutningen af denne barbariske praksis ville være arven fra denne forfærdelige konflikt.

Men en ting, der også var et levn fra den amerikanske borgerkrig var den bestemmelse, at vi, som amerikanere, ville aldrig igen vores krigsmaskine på vores egne borgere. Krigen rev familier fra hinanden og bogstaveligt forårsaget bror til krig mod bror. Siden genopbygningen og union of America, landet har haft en bule i dens nationale psyke over denne krig og blå mærker minder os om, at vi er et folk, og vi vil altid være et folk afsættes til årsagerne til sandhed, retfærdighed og den amerikanske livsform.

Leave a Reply

Your email address will not be published.