BMW og ren energi

BMW er at begå sine tekniske ressourcer til honing den teknologi, der gør det muligt at bruge hydrogen som et alternativ til fossile brændstoffer. Selvom begrebet brint har længe været antaget og kan være gamle nyheder for mange, den seneste teknik og marketing gennembrud for spredning af flere brintdrevne BMW-biler er noget nyt.

I slutningen af 1990 ‘ erne, var BMW bekymret hvis sin brint som brændstof vil faktisk få en følgende trods dens indlysende miljøfordel. Folk har vænnet sig til at lette kørsel gennem en tankstation for tankning, der samme komfort ikke er tilgængelig med brint bil. Og selvom hydrogen er det mest forekommende element i universet, energiselskaber ikke vil være let at overbevise om at bygge brint stationer, hvis markedet er minimal.

Men BMWs engagement og forpligtelse til at uddanne offentligheden mod fordomme som køreveje ydeevne og sikkerhed har betalt for. Flere år efter virksomheden bragt ideen til de offentlige, BMW rapporter af hidtil uset pladesalg i 2004.

2005 bragte mere succes til Bimmer da sine H2R høstet anerkendelser og priser at bevise, at det kan udføre på niveau med sin benzinslugende samtid.

BMW er verdensførende inden for udviklingen af brintbiler med forbrændingsmotorer,”sagde Tom Purves, formand og CEO af BMW gruppe (USA). “Vi tror, at i outputområde over 140 hestekræfter, er der stadig ingen andre rene, praktisk alternativ til brint.

“H2R konceptbil er mere end en simpel øvelse. Vi vil tilbyde kunderne en produktion bil med en brint forbrændingsmotor periode produktion af nuværende BMW 7-serien.”

BMW ejere kan finde BMW auto kropsdele på hvor en organiseret katalog af bedste kvalitet BMW eftermarkedet dele venter på at være gjennemblade. På dele toget vil du modtage ikke blot fantastiske produkter, men en fremragende kundeservice også. Efter 25 år i biz, har vi mestret kunsten at holde vores kunder glade ved at give dem de laveste priser, de bedste BMW udskiftning auto kropsdele og service, der fortjener ros. Klik på linket herover og få en smagsprøve på dele toget shopping oplevelse.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.