dsc00121-3VELKOMMEN TIL! 

Nu er du så nået hertil. Den del, hvor du forventer at finde en masse viden om mig. Jeg kan ikke give dig en masse viden, men jeg kan give dig lidt. For selvfølgelig skal du vide hvem jeg er. Så kan du også danne dig et overblik over, hvad min blog består af. Men selvom du er her, og du får serveret en lille beskrivelse af hvem jeg kunne være, så vil jeg alligevel råde dig til, at danne dit eget indtryk og læse med i alle krogene. Om det er det ene eller det andet. Du kan læse med hvis du er nysgerrig eller hvis du bare mangler underholdning. Jeg bruger sgu blogs til begge dele. 50/50. Jeg er både skide nysgerrig og samtidig, så mangler jeg underholdning, når jeg hænger med hovedet og har brug for noget andet end serier, Facebook og Instagram.

Hvad tænker du om mig indtil videre? At jeg bander? At jeg ser serier og hvilke serier jeg ser? Måske hvad jeg laver til hverdag? Hvad jeg skriver om? Om jeg er en sladderkælling eller en trofast ven?

Du må gætte. Måske kommer du tættere på en konklusion. Men det er ikke sikkert at du får et svar. Måske kender du allerede svarene, fordi du kender mig. Eller har kendt mig.

Jeg er lidt af hvert. Måske en personlighed for mig selv. Det vil nogen nok mene. Jeg kan både være den realistiske og kritiske, men jeg kan også være den sjove og grinende. Lidt af hvert skal der jo være plads til. Det er der nemlig her, på mit domæne. Det er derfor at jeg er her. Det er derfor jeg har slæbt mine fingre over tastaturet. Det er for at fange dig og forhåbentlig få dig til at blive herinde. Men dette skal du selvfølgelig kun gøre, fordi du synes det er interessant.

Jeg kan desværre ikke byde dig en drink, med mindre vi mødes i byen(så skal du fandme være sød!). Men jeg kan byde dig på lidt af hvert. Lidt humor, lidt budskaber, lidt hverdagsliv, lidt om kroppen og faktisk meget mere. Det kommer an på hvad der dukker op, og hvad du synes der er interessant. Der skulle gerne være noget indenfor nogle gode og relevante emner.

Bliv som sagt hængende hvis du har lyst! Og du er velkommen til at komme tilbage. Min ydmyge Instagram kan du finde her og ligeledes min Facebook side, hvis du vil opdateres med indlæg. Dette kan dog også forekomme på Insta. Følg gerne eller smid et like! 😉