Idioter.

Skolestart.

img_0295De kære små, har haft første skoledag. Jeg kan ikke huske min egen, men jeg er sikker på, at jeg har været både spændt og nervøs. Nu står jeg så her og har første skoledag igen på mandag. Det havde jeg også før på året, da jeg startede på Multimediedesigner og sidste sommer, da jeg startede på Pædagoguddannelsen. Ingen af delene var mig, så derfor skulle jeg prøve noget andet. Det er ikke altid nemt og finde ud af hvad man vil.

Da jeg stoppede på Pædagoguddannelsen, skulle jeg ikke have noget med mennesker og gøre. Jeg fik lige i den periode nok og skulle prøve noget andet. Bare for at prøve, og se om det var den vej jeg skulle. Men det skulle jeg bestemt ikke. Multimediedesigner var alt for teknisk og kreativt, på en måde hvor jeg hverken er teknisk eller kreativ.

På Pædagoguddannelsen var der nogle skide spændende emner, og der var meget af det faglige, jeg virkelig synes der var interessant. Derfor, har jeg nu valgt og læse til lærer. LÆRER tænker du måske? Det tænkte jeg også, da det gik op for mig, at jeg faktisk synes det var interessant. For hvis der var noget jeg aldrig skulle være, så var det fandme lærer, og jeg ved at en af grundene har været, at jeg har haft så mange dårlige oplevelser med lærere. Men netop derfor, valgte jeg i foråret, at det var det fag jeg skulle bevæge mig ud i, og selvfølgelig en masse andre grunde, som jeg ikke vil opremse lige nu.

Jeg skal nemlig ikke være en af de sure, tværtimod. Jeg har haft enkelte fantastiske lærere, og det har betydet enormt meget for mig. De danner os og er en stor del af vores hverdag, om det er når man er barn eller ung og det er fandme vigtigt, at man kan mærke, at læreren vil en og har lyst til at være i faget. Hvis der ingen motivation er fra deres side, hvordan skulle der så være fra en selv? Så netop derfor vælger jeg denne uddannelse. Jeg vil sgu være et godt eksempel, om jeg så bander eller ej. Eleverne fortjener fandme at mærke, at deres lærer vil dem og prøver at forstå dem.

Skolestart lyder på mandag, og jeg har endnu ikke omstillet mig mentalt. Mon ikke det kommer her i weekenden? Det håber jeg da. Jeg er spændt på, at se hvad Læreruddannelsen har og byde på, og jeg håber inderligt, at det er noget for mig. Tredje gang skulle gerne være lykkens gang. Jeg håber på det bedste 😉

SKÅL PÅ DET!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idioter.