Bare ben.

Idioter.

thumbnail_img_0576Dette indlæg skulle være udgivet for to uger siden, men jeg har haft travlt, så det må blive idag!

Drinks, mad, høj musik og masser af snak, det var hvad min weekend bestod af. Den har været rigtig god, og jeg har i den grad hygget mig. Det vil også sige, at jeg sover længe de her dage, for det har jeg haft brug for. Bare fordi jeg har været meget på.

Jeg har været i Hornbæk, min barndomsby. Den by jeg endelig begynder og holde af igen. Fordi byen engang var fyldt med idioter. De er heldigvis begyndt og blive ældre. De her uger, kommer der nye idioter til. Heldigvis er de der kun midlertidigt, så forsvinder de igen. Hjem til deres ydmyge hjem, hvor de påstår at de er så meget. Hornbæk har været spækket op med mennesker den sidste uges tid. Det er nok de populæreste uger, uge 30 og 31. Hornbæk er sjældent så proppet. Men gadebilledet er fyldt med unge og gamle, nye og lokale.

Jeg var så uheldig, at støde ind i et par idioter. Den første var i baren. Vi kom uheldigvis til, at støde ind i hinanden, og jeg ville egentlig bare havde smilet til ham og sagt undskyld, men inden jeg nåede det, blev jeg mødt af det groveste elevatorblik, der bestemt ikke var en undskyldning. Det var mere som i, “hvad fanden laver du her og hvordan fanden kan du tro, at du kan tillade dig, at støde ind i mig?”. Den unge knægt, havde vidst glemt sin gode opdragelse hjemmefra eller også har han bare aldrig fået den. Det kunne være løst med et simpelt smil, så havde den ligesom været ude af verdenen. Men dette var jeg åbenbart ikke cool nok til. Anyways, jeg kunne selvfølgelig ikke holde min kæft, og jeg endte med at lukke munden på ham, hvor jeg derefter skred. Han har meget og lære.

Uheldigvis skal jeg også trædes over fødderne 10 minutter efter. Det sker jo, når man står tæt. Refleks agtigt, sagde jeg av. For det gjorde da ondt. Hvad der igen bare kunne være løst med et smil og et undskyld, blev til en kæk kommentar fra hans side (vi taler ikke om samme fyr fra før). Hvor fanden er almindelig høflighed blevet af? Skal man bare være en idiot i byen, for så er man cool? Fandme nej, du er ikke cool. Du er en idiot. De har meget og lære, de unge knægte. Jeg kan godt bære over med dem. Men de får altså også igen, i hvert fald af mig.

Jeg er en af de personer, der bliver påvirket enormt meget af en opførsel som deres. Jeg ville ønske, at jeg ikke gjorde. Men det gør jeg. Mest af alt fordi jeg bliver overrasket over, at mennesker kan være så nedladende og modbydelige. At de mangler en håndfuld høflighed, som de åbenbart ikke har med hjemmefra.

Men i Hornbæk og mange andre steder, der hvor det er hipt at være, ja der tror mange mennesker, at de skal være så smarte og arrogante som muligt. For hvis du ikke er, så hører du ikke med i flokken. De kan godt mærke, at jeg ikke hører til der. At jeg ikke er en del, af den smarte klike og jeg hverken bevæger mig med slanke ben eller den rigtige Chanel taske. Og jeg kan godt sige højt, hvis nogen er idioter.

Men det er fandme aldrig en undskyldning og være en idiot. Om det er fordi man skal vise sig overfor vennerne, eller man har det skide dårligt med sig selv. Uanset hvad, så opfør dig forhelvede ordentlig og vis almindelig høflighed. Gør plads til alle!

På trods af dårlige oplevelser, så fortsætter jeg stadig som jeg er og med et lige så stort smil. Lige præcis som på billedet ovenfor 😉

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare ben.