Kompliceret veninder.

Bare ben.

dsc01048Det er sommer. Eller det er i hvert fald dansk sommer. Man ved sgu aldrig helt hvordan vejret er, når man smækker benene ud over sengekanten om morgenen. Jeg tjekker efterhånden vejrudsigten hverdag, for at finde ud af, om jeg skal hoppe i de tætsiddende jeans eller den flagrende kjole.

De flagrende kjoler, er jeg efterhånden blevet mere og mere fan af. De er sgu søde og de er MEGET behagelig. Det er især igennem de sidste par år, at de pryder min ydmyge garderobe. Det klæder den nu og giver lidt lækre farver!

Jeg har ikke altid været så vild med kjoler eller for noget der gik op over knæene. Men det er jeg blevet igennem de sidste par år, og jeg bliver kun ved med at lufte stængerne. De skal jo have farve og iøvrigt er det pisse rart og pænt! Det skal jo ikke kun være tilladt og lufte de slanke stænger!

Jeg er nærmest kun tilhænger af bare ben henover sommeren. Jeg er ikke meget for at hoppe i et par jeans, selvom jeg engang i mellem er tvunget til det pga. vejret. Heldigvis er det ikke altid så koldt herhjemme, selvom det er overskyet, så derfor er der rig mulighed for at lufte stængerne. Der er ingen undskyldning! De trænger til det, og inden længe byder vejret på efterår, så det er bare med at gøre det nu, inden de skal lukkes inde igen 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kompliceret veninder.