Lad vær.

Kompliceret veninder.

 friends beer drinking jennifer aniston lisa kudrow GIFVejret var semi. Overskyet, men varmt nok til at bevæge sig ud i bare ben og en lille jakke. Cafeen var godt proppet, men i mængden fandt vi et spot sammen. Iskaffe og lidt til ganen skulle der til. Sådan taler vi bedst sammen. I hvert fald i mine kredse. Det hele flyder bare lidt bedre.

Vi kom stille og roligt ind på venskaber og hvordan det er at have en svær veninde. Eller vælge fra, når det ikke føles helt rigtigt. Et venskab består af mange af de samme ting, som et forhold gør. Og derfor er det også vigtigt, at mærke efter.

Venskab er en sjov størrelse. Vi kan hver især beskrive, hvad vi synes et venskab er. Vi kan både forbinde det med noget godt og med noget ondt. Venskab kan bringe os så ufattelig meget glæde og lykke,  men det er ikke altid at det er lige til. Vi kan have de ægte venskaber, og vi kan have de uægte. Nogen gange er det svært og skelne. Venskaber kan manipuleres og være opdigtet. Det kan føles godt, men samtidig kan det også være, at du kan mærke at noget ikke er helt som det burde. 

Det kan være svært hvis I vokser fra hinanden eller hvis I har det godt sammen største delen af tiden, men du stadig kan mærke, at det hele ikke er fornøjelse. Du føler måske, at der er et eller andet ved din companion. Måske lyver din makker, måske er hun egoistisk, måske er hun bare for meget. Der kan være tonsvis af grunde. Det kan være svært hvis du holder meget af hende. Men et venskab skal være helt og der skal være plads til begge parter.

Du skal ikke nøjes, om det er et venskab eller et forhold. Husk lige det. Det skal fandme være en fornøjelse. Du kan altid tage en snak med din makker. Det er en start. Gør op med dig selv, hvor meget jeres venskab betyder for dig og tænk over hvad der kan gøres for at forbedre jeres venskab. Du skal have dig selv med hele vejen. Veninder skal være der for dig og give sig tid til dig. De skal lytte og du skal kunne mærke at de er tilstede, når I har sat jer sammen over en kop kaffe.

Det er bestemt ikke let og have et venskab. Det kræver masser af tid og lyst! Der skal sgu arbejdes 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad vær.