Generation clubber

Dansk sommer.

Jeg kommer nok til at holde ferie herhjemme. Planen var en uge eller to sydpå, men nogen gange går tingene ikke lige efter planen og priserne er skyhøje, nu hvor vejret ikke altid viser sig fra den bedste side herhjemme. Dansk sommer har jeg intet imod, det er skide hyggeligt, men til gen gæld, skal vejret også være okay, før at det er sjovt og være hjemme. De sidste par uger har jeg bare tulret rundt og hygget mig med omgangskredsen. Jeg har i den grad haft nogle gode dage, med lækkert selskab og god mad. Heldigvis har der været plads til lidt solskinstimer! img_0357img_0358img_0355img_0412img_0312img_0218img_0264img_0413img_0313

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Generation clubber