Så deeeeet.

Generation clubber

 kiss zac efron GIFDe er unge, går med cap eller har slik hår og billederne på deres Instagram, er oftest med en drink i hånden, hvis de kan komme til det.

De pryder gadebilledet med en attitude, der er svær og komme i nærheden af. Attituden der udskiller sig i, at man skal være svær, reserveret og cool. Men du kan godt komme tæt på, hvis du er lækker nok. En vis standard du skal leve op til, om du har penge eller ej. En flok wannabes, der ikke aner hvor de skal placere sig selv henne. For hvis de ikke følger med, er de ikke en del af det.

Der følger dyre weekender med, hvor pengene bliver brugt på de rigtige klubber, med de rigtige damer og på de rigtige flasker, hvis de altså har råd til det. De er tilhænger af lækre damer, med nedringet bluse og korte nederdele, gerne med en Chanel taske og et par høje stilletter, som de hver femte minut vrikker om i.

Jeg forstår godt attituden. Det er cool. Og idag skal vi jo være cool. Vi prøver alle på at vise, at vi er noget værd. At vi er reserveret og ikke alle kan få os. Det er heller ikke alle der kan få clubberne, men mange kan. Stå ved deres bord og dans med din krop, smør attituden af dem og de bliver et par bløde bamsebjørne. Et par teenagere, der stadig mangler mor og er usikkerheden i sig selv.

Du må sgu godt være noget, du må godt være cool og have attituden, men husk forhelvede lige dig selv i alt det her pis, og selvfølgelig damerne.

Clubber attituden kan du ikke spille på for altid!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så deeeeet.