Hende den flotte.

Så deeeeet.

fullsizerender-2img_0214Jeg skrev det her indlæg forleden, hvis du ikke har læst det, så smut lige derind, for så giver det her indlæg meget mere mening!

Anyway, indlægget som jeg skrev forleden, var dedikeret til min gode veninde igennem mange år. Ups and downs, og hvad der ellers hører med. En speciel tak til hende, mig og os, for det fortjener vi sgu! Et klap på skulderen, også er hun bare en skide interessant person.

Men det du skal til og læse, beskriver fucking godt, hvad for et venskab vi også har! For der skete nemlig det, at min gode veninde, havde fødselsdag i søndags. Dette opdagede jeg så først igår(mandag), helt tilfældigt, fordi hun sagde, at hun skulle havde rettet et ur, hun havde fået. Panisk tjekkede jeg datoen, for at få bekræftet, at vi altså havde d.25 i søndags, hvor jeg igennem alle årene, ikke har glemt min makker ved min side.

Det skulle så ske i år. Takket være ingen påmindelse fra Facebook, havde jeg lykkeligt(selvfølgelig ikke lykkeligt, det lyder bare godt) glemt alt om fødselsdag og fejring. Hvis det så bare var sådan, at vi ikke havde haft kontakt hele dagen på hendes fødselsdag, men det havde vi fandme. Vi skrev frem og tilbage om alt muligt andet pis, og selvom hun var ude og spise med hele familien, havde jeg stadig intet clue.

Min søde veninde, går ikke så meget op i fødselsdagshilsner, så derfor påpegede hun det ikke, eller gav et hint til at hun var fyldt år. Meeeeen, man skal fandme ikke snydes for en hilsen fra mig! Om man vil det eller ej. Jeg skrev panisk en besked og undskyldte, samtidig med at jeg grinte højlydt på den anden side af skærmen, for komisk var det fandme. Jeg lovede at give en kaffe, hvilket hun fik som undskyldning. Vi giver nemlig ikke gaver, men laver noget sammen i stedet, da vi har fødselsdag tæt op af hinanden.

Derfor drog vi ud på en lille rulletur i en beskeden(ej ikke helt, for den er rød) Porsche, og spiste god mad og drak kaffe, mens vinden blæste godt i håret. Så sådan fejrede vi en glemt fødselsdag og en kommende én, rundt om hjørnet(min!).

Sådan kan venskaber altså også være! Pisse sjove, pisse seriøse og bare pisse gode!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hende den flotte.