Så sad vi der.

Rolig nu.

CraveTV hair flip sex and the city cravetv sarah jessica parker GIFKærlighedsboom til krop og sjæl. Jeg ved ikke helt om jeg skal hade eller elske. Grine eller græde. Vende øjne eller smile.

Jeg kan både hade og elske alt det søde kærlighedsboom til krop og sjæl vi har gang i. Det er jo pisse fedt, og vi skal da endelig dele ud af alt det positive og lade vær med at fokusere på det negative. Jeg går selv ind for, at kroppen er som den er og du ser ud som du gør. Javist du kan lave om og hvis du har lyst det, jamen så skal du være velkommen. Men alt dette kærlighedsboom, kan jeg også få nok af. Lidt brok til sidebenene skader heller ikke. I hvert fald ikke på mit domæne, her er der plads til lidt af det hele og derfor, skal alt heller ikke være lutter og lagkage. Sådan fungerer livet jo ikke.

Jeg er med på bølgen af self-love og at kropshad gerne må skride af helvedes til, for det gør hverken godt for dig eller dine omgivelser. Men jeg kan også få nok. Nok af at alt skal være så fantastisk og befriende. Sådan er det jo ikke.

Læs også: Så sad vi der.

Jeg er ikke fan af terapeut stemmen der fortæller dig, at du skal eeeeeeelske din krop og alt hvad den indebærer. Ikke sagt at jeg ikke er enig. Det er jeg sku. I den grad, det er bare måden det bliver gjort på. Det irriterer mig. Mest af alt fordi det sker i overdrivelse, og ak ja, overdrivelse fremmer forståelse, jeg tager bare afstand, fordi det bliver så skide påtrængende. Kan vi ikke bare fortælle det til hinanden som vi er? Uden alt det andet udenom.

Jeg er hverken irriteret(måske lidt) eller nedgørende. Bare realistisk.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så sad vi der.