Man må godt lave lidt om!

Long time no see!

dsc00914Forhelvede hvor føler jeg det er lang tid siden, at jeg har kørt fingrende over tastaturet. Faktisk har jeg ikke haft min computer tændt i ca. to uger. Det sidste stykke tid, har den næsten samlet støv og været til besvær(den fylder på gulvet). Tiden er blevet mindre. Selvom jeg ikke altid er helt klar over hvad jeg bruger tiden på. Måske er det fordi solen nu er begyndt og titte frem, og jeg gerne ser muligheden for at vedligeholde min ydmyge farve fra min tur til Asien.

De fleste af mine timer i hverdagen foregår stadig indenfor på kontoret(jeg arbejder som receptionist) og om aftenen kryber jeg gerne under dynen og ser lidt serie, hvis det altså ikke er skide godt vejr eller jeg har andet og se til. Lige for tiden går jeg ligesom alle andre og nyder den varme sol og bruger den tid jeg nu kan udenfor i form af god mad, højt humør og masser af snak. Tiden går egentlig bare og det føles virkelig rart, bare at nyde alt det der foregår udenfor de sociale medier.

Jeg opdagede idag, at det godt og vel er to uger siden jeg sidst opdaterede herinde. Egentlig lyder det ikke af meget, men når man er blogger så er to uger faktisk en del. Der er mange der opdaterer dagligt, da det holder læserne til og der gerne kommer flere. Men jeg nyder min nutidsbobbel, hvor jeg egentlig bare gør hvad jeg lige føler for.  Jeg kan ikke prale og råbe højt om, at der sker en masse spændende i mit liv. Der sker det der skal ske. Jeg kunne fortælle en masse, men samtidig har jeg også beholdt mig retten til det der kaldes et privatliv. Det er sku meget rart og have! Især nu hvor vi gerne skal dele alt med hinanden og vores nysgerrige næser aldrig helt bliver tilfredsstillet 😉

Jeg håber at I alle nyder solen ligeså meget som jeg selv! Vi regner med at vejrguderne bliver ved med at opretholde den gode stil.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må godt lave lidt om!