Den er god nok!

Man må godt lave lidt om!

img_0389-2-1Da jeg valgte at stoppe på KEA her i vinters, lavede jeg en plan. En plan som jeg faktisk regnede med at jeg ville holde. Men dem der kender mig bedst, vil nok sige at det ikke kommer som en overraskelse, at jeg har lavet lidt om i den. Faktisk blev jeg denne gang, selv en smule overrasket, da jeg ellers var sikker på at planen ville blive overholdt.

Min plan lød på at jeg efter KEA ville arbejde, derefter rejse efter sommerferien, arbejde igen og evt. tage et ekstra fag, for så at læse til næste sommer. Som så meget andet, så er det ikke altid at en plan holder. Jeg afslutter min andet sabbatår her til sommer og planen var at jeg skulle igang med det tredje. Men der er sgu for længe til. Jeg startede jo på pædagoguddannelsen i sommers og var virkelig klar til at læse. Da dette ikke var den rette uddannelse for mig,  prøvede jeg KEA og den var sgu heller ikke lige i mig. Men så er det prøvet af. Det har faktisk gjort mig MEGET klogere på, hvad vej jeg vil gå.

Jeg kan ikke vente halvandet år, på at komme igang med mit liv. Jeg har været parat til at læse i så lang tid, at jeg bare ikke kan vente mere. Jeg har oplevet det jeg skulle i mine sabbatår og jeg har taget en masse med i bagagen, men nu vil jeg fandme gerne igang! Og jeg gør det ikke fordi, at jeg er desperat. Jeg gør det fordi jeg faktisk har fundet noget, som jeg rigtig gerne vil.

Det med at tage det stille og roligt, og vente til næste sommer, det havde jeg gjort hvis jeg ikke vidste hvad jeg ville. Men det føler jeg egentlig at jeg ved. Nu må vi se hvad der sker de kommende måneder og selvfølgelig skal jeg nok fortælle nærmere omkring det, når jeg ved besked.

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den er god nok!