Lidt random facts på lille fredag!

Den er god nok!

GIPHY Originals great thumbs up lovely good job GIFMan skulle ikke tro det. At det kan lade sig gøre. At det faktisk er hårdere end som så. Men det er det, og det oplevede jeg hurtigt som nybegynder. Selvom jeg er nyopstartet og ikke har haft min blog særlig længe(i hvert fald ikke i forhold til andre), ja så kræver det faktisk mere end jeg troede. Langt mere. Det arbejde der ligger i at blogge, er enormt krævende. Selvom jeg ikke er en af modebloggerne, hvor der skal poseres hver dag, så er jeg fandme blevet sat på prøve.

For at opretholde en læserskare, så kræver det også, at du opdaterer jævnligt. Det bedste råd, som jeg tror de fleste store bloggere vil komme med, er at man gerne skal opdatere hverdag med ét indlæg eller mere, for at beholde sine læsere og for at få nye til. Det vil også sige, at når du kommer hjem fra arbejde eller skole, så kan du føle dig tvunget til, at skulle bruge resten af den energi du ikke har, på at opdatere med kreative ideer og gerne med et par fine billeder. Sådan føler jeg det i hvert fald, selvom jeg virkelig holder af at skrive.

Arh okay, tænker du nok! Det kan fandme ikke være så svært. Men FUCK jo det er det. Det kræver noget af dit hoved, når du skal sætte dig ned og skrive på livet løs, også selvom det kommer let til dig, som det gør hos mig. Det kræver noget, at du gerne skal supplere med et par flotte billeder hver gang, for det er i den grad det der fanger læseren og gør din blog fed.

Jeg er faldet af på den. Det vil sige i den forstand, at jeg lige pt. simpelthen ikke har lyst til at opdatere hver dag. Jeg bliver stresset og føler mig tvunget til at skrive, når jeg egentlig ikke har lyst. Der er ingen der punker mig i den anden ende. Jeg har frie tøjler, men alligevel bliver jeg stresset og irriteret, fordi jeg føler at jeg SKAL. Men det skal jeg IKKE. Jeg gør det her for min egen skyld og ikke for andres. Jeg skal kunne have mig selv med i det her, ellers ved jeg, at I der læser med, vil kunne mærke det på den anden side af skærmen.

Så dette er forklaringen på, at jeg ikke har opdateret meget på det senest, og måske forbliver det sådan. Lige nu har jeg det rigtig godt med det.

Jeg håber, at I har nydt jeres weekend! Det har jeg og nu vil jeg bare holde fri resten af aftenen.

   

1 kommentar

 • Hej C.
  Selvom det er et lidt ældre indlæg, vil jeg alligevel kommentere :). Jeg kender nemlig alt for godt til den dårlige samvittighed. Faktisk så meget, at jeg til sidst valgte at lukke min blog.
  I starten var jeg så opsat på, at jeg skulle levere nyt indhold hver evig eneste dag, at jeg til sidst var ved at kaste op. Og det var altså allerede da bloggen kun var få måneder.
  Jeg savnede dog mit frirum, og valgte derfor at starte op igen. Men nu med helt nye intentioner. Jeg udgiver fast to i skæg hver uge. Ofte er de færdiggjort allerede dage inden jeg udgiver dem. Nogle gange gemmer jeg indlægget til en anden dag, hvis jeg har haft meget på hjerte den dag og derfor skrevet et nyt.
  Jeg blogger pt til en relativ lille niche, og jeg vil hellere levere kvalitet frem for kvantitet.
  Tak for en god blog
  VH Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt random facts på lille fredag!