"Du er lidt mærkelig?"

Lidt random facts på lille fredag!

 beyonce eating GIFVi har ramt lille fredag og imorgen når vi har fyraften, kan vi sige hej til weekend, som vi har savnet siden mandag! Jeg synes at lidt facts om mig, må være på sin plads på en torsdag som denne 😉

1#Jeg elsker vinter, men det er altså kun lige i starten af vinteren og frem til slut december. For min skyld, måtte vinteren gerne slutte i januar.

2#Jeg har fødselsdag til sommer og fylder 21 år! Ikke at det gør nogen forskel for mig, andet end at jeg nærmer mig de 30 år, GISP!

3#Jeg synes nordiske fyre er lige i øjet, de er sku meget dejlige!

4#Jeg har engang været en rigtig bitch. Jeg var en del af en pigegruppe i teenageårene, hvor vi kedede os lidt. Vi var jo teenagere!

5#Hvis jeg ender med gode penge og plads nok, så ville 4 børn da ikke være dårligt. Men lidt hjælp fra en rengøringsdame, ville jeg nok ikke have noget imod haha!

6#Jeg er lidt af en bilentusiast. Eller, altså jeg elsker biler og ser gerne at jeg har et par stykker, men jeg ved sku ikke meget om dem! 😉

7#En god serie fredag aften og lidt chokolade, foretrækker jeg klart mere end en tur i byen.

8#Kat eller hundemenneske? Hvad tror du? Jeg er HELT KLART hundemenneske, men man ved aldrig. Det kan være, at Garfield befinder sig i mit hjem når jeg er blevet gammel og grå.

9#For flere år siden, troede jeg ikke at jeg ville komme til at holde af Asien. Men nu elsker jeg det fandme og har oplevet fantastiske ting på mine ture dertil. Det ville jeg aldrig havde været foruden!

10#Når jeg spiser ude, drikker jeg næsten altid vand. Sodavand siger mig bare ikke specielt meget også er det PISSE dyrt!

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Du er lidt mærkelig?"