Hvad med KEA?

“Du er lidt mærkelig?”

dsc00121-3(Det her, er lige præcis sådan det ser ud bag kameraet. Lidt fis og ballade er der også plads til!)

Når jeg fortæller andre, at jeg helst ser mig fri for at bo i København, lander det der blik i deres øjne og øjenbrynene letter også en smule.

I hvert fald det ene. På en undrende måde. De kigger lidt og ved ikke helt hvad de skal svare. For hvordan kan jeg sige det? Hvordan kan jeg ikke ville bo i København? Det er jo den fedeste by af alle og hvis du ikke er ligesom alle andre, som der brænder for at komme til København, jamen så er der sguda et eller andet helt galt med dig.

Vi kan godt blive enige om, at jeg er mærkelig. Den del har jeg det okay med. For det er jeg sgu og hvem er i øvrigt ikke det? 😉 Der er mange der ser sig selv i København. Det forstår jeg godt, også alligevel ikke. Jeg kan godt se, at København er fedt. Der er MASSER af liv og muligheder. Det er jo der det hele sker. Hvis du gerne vil følge med og ikke sakke bagud, så er det nok i København du skal befinde dig.

Læs også: Hvad med KEA?

Der er også smukt i København og jeg holder da også af København, til tider. Men største delen af tiden, ser jeg København som min fjende. Der hvor der er larm, masser af mennesker, tårnhøje priser og aldrig ro. Det som nogen elsker, det hader jeg. Jeg bliver stresset og glæder mig ved tanken om, at sidde i toget på vej hjem mod norden igen. Jeg er ikke fan af, at være omgivet af mennesker evigt og altid. Jeg har brug for ro og min lille Fakta på hjørnet, hvor der er de få mennesker der nu er.

Jeg bor ikke i udkantsdanmark, med mindre du spørg en Københavner. Jeg bor oppe nordpå, i en dejlig by hvor der er en tilpas mængde mennesker og larm. Der er ro når jeg skal sove og når klokken er 20, ser du ikke mange i gågaden, med mindre vi har lune sommeraftener.

Jeg er nok bare en af dem, der ikke vil bosætte mig i København. Jeg tror ikke, at jeg kommer til det. Måske, who knows, men det er ikke planen lige nu og bliver det nok heller ikke i de næste mange år. Nu må vi se hvor jeg ender henne efter sommerferien. Det kommer jo helt an på valg af uddannelse.

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad med KEA?