GIRLCODE

Hvad med KEA?

 friends cool lisa kudrow phoebe buffay phoebe GIFJeg startede på KEA i slut januar måned som multimediedesigner, og var egentlig ret så hug på uddannelsen. Selvom jeg godt vidste, at det måske ikke var den vej jeg i første omgang havde tænkt mig, så var det et forsøg værd.

Det startede godt ud. Endda rigtig godt. Jeg synes sku det var sjovt og anderledes, men samtidig opdagede jeg også hvor teknisk og computerbaseret det egentlig var, og at det måske ikke var der mine kompetencer lå. Eller mine interesser. Så jeg valgte at stoppe på KEA, en beslutning som jeg egentlig ikke var ret i tvivl om, for jeg kunne mærke, at jeg nok ville falde af på den, jo længere hen vi ville komme i forløbet.

Selvom jeg har været klar til at læse siden i sommers, så har jeg ikke taget det så tungt. Jeg vil hellere vente end at fortsætte på en uddannelse, som jeg ikke lige umiddelbart føler er den rette vej for mig. Heldigvis har jeg hele tiden haft et job, så det er egentlig der jeg har været siden jeg stoppede.

Lige nu er jeg igang med, at finde ud af hvad der skal ske fremover. Der bliver tænkt på fuld drøn og jeg regner med at søge ind her til sommer. Jeg fortæller nærmere senere hen.

Men husk nu, du behøver ikke og finde din uddannelse i første hug. Nogen gange må man altså godt prøve sig frem og går det så går det, og ellers så har du bare lært noget nyt, som du kan tage med i dine overvejelser til næste uddannelse.

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

   

2 kommentarer

 • Jeg skal til at vælge uddannelse nu her og har været så meget i tvivl, fordi jeg synes det er noget af et pres at finde sin drømmeuddannelse, når man aldrig helt ved, hvad en uddannelse indeholder, før man har prøvet den af. Tak for det her indlæg. Det hjælper mig til at slappe lidt af, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Emilie

   Det er jeg helt enig i! Det er først når du står der, at du virkelig finder ud af om det er en uddannelse for dig. Men det er bare med at prøve sig frem og hvis du ikke finder din drømme uddannelse med det samme, så har du da lært noget. Man kan ikke ramme plet hver gang! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLCODE