Saturday stuff

GIRLCODE

 pink angry hate fuck off GIFAlle piger ved, at der findes den såkaldte GIRLCODE.

To af de vigtigste regler er, at man hverken stjæler veninders ekskærester eller går efter andres kærester. Ah ah du, den går sgu ikke! og du er en værre kælling hvis du vælger og bryde girlcode. Den er så skide vigtig og du vil fremover, blive stemplet som hende der gik efter ekskæresten eller sågår kæresten(MEGET VÆRRE).

Vi er mange der kender til den såkaldte girlcode og vigtigheden af den. Hvor den kommer fra, er jeg ikke sikker på. Men måske handler det bare om, at vi piger skal holde sammen og alle ved, hvordan det er stå i en fortabt situation.

Vær ikke en kælling, men tænk på pigen der venter på ham derhjemme eller veninden der stadig ikke er kommet over hendes ekskæreste(spørg i det mindste, før du tager ham).

Der er forskellige situationer når vi taler om ekskærester, men med hensyn til at gå efter andres kærester, så er det et FUCKING no go. Drop det! Det er pisse respektløst og du vil(forhåbentligt) have en samvittighed, der æder dig råt indefra. Den er ikke særlig rar! Det ved vi alle og den kan hunte dig længe. Så husk nu den girlcode, uanset hvor åndssvagt det lyder, så findes den og burde overholdes. Vi er jo nogen der skal holde sammen og ikke pisse op og ned af ryggen på hinanden(det ville også være lidt svært, men I forstår).

Selvom jeg endnu ikke har oplevet, at der er en der har prøvet og stjæle en kæreste, så kan jeg da med sikkerhed sige, at det både gør ondt og vækker den største vrede indeni. Den er altså bare ikke god! så lad nu vær og tænk på, hvis du stod i situationen. Det gør altså nas.

#wordsoftheday

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday stuff