Status

Saturday stuff

thumbnail_img_7810Arh min yndlings dag på hele ugen! Den berømte og fabelagtige lørdag.

Den dag, som vi alle glæder os til og vågner sent til(i hvert fald nogen af os). Jeg vågnede selv kl.9, hvilket egentlig er ret sent for mit vedkommende. Oftest vågner jeg omkring kl.7 og nu hvor vi har weekend, er det da rart og blive liggende lidt længere.

Jeg har haft et par travle dage, især de sidste to dage, hvor jeg er kommet sent hjem og er hoppet på hoved i seng. Det vil også sige, at jeg er en smule træt og udmattet idag. Egentlig kunne jeg sagtens blive liggende foran fjerneren, men der er loppemarked på min gamle skole og det er simpelthen bare noget jeg IKKE kan gå glip af.

Det er efterhånden en tradition, at vi hvert år tager hen på skolen, for både at kigge men også drikke en kop et eller andet og snakke. Egentlig bare for, at hygge og se om der ikke skulle være noget godt i gemmerne. Det er både et skide hyggeligt loppemarked og samtidig, er der rigtig gode ting som man kan tage med under armen, når man har haft pengepungen fremme.

Udover det, skal jeg ses med en veninde senere, så derfor må jeg vente med at ligge foran fjerneren til engang i aften. Skal I lave noget spændende idag?

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status