En pause der var tiltrængt

Status

thumbnail_imgp1797-3Jeg synes jeg er faldet lidt af på den, lige for tiden. Altså det med at blogge.

Siden jeg er kommet hjem fra ferie, har mine tanker været alle andre steder og det har egentlig været helt med vilje. Jeg har bare nydt ikke og skulle opdatere hver dag, men lige komme ned på jorden igen og lande ordenligt. Selvom der popper ideer op næsten hver dag til nye indlæg, så kommer de ikke rigtig ned på skrift. I stedet, regner jeg med at ideerne popper op igen eller også har jeg lavet en note på min telefon.

Det er nu ikke fordi, at jeg ikke har haft lyst til at skrive. Det har jeg skam. Nærmest hver dag. Men jeg har bare trængt til ikke, at være så meget på. Jeg er egentlig lidt af træt af altid og være på, så jeg er begyndt og skære ned, og det er faktisk rigtig rart.

Men selvfølgelig vil der blive opdateret herinde, noget mere end jeg har gjort de sidste par uger. Dont you worry! #imstillhere

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pause der var tiltrængt