Back in Denmark

En pause der var tiltrængt

img_0362-5Som sagt er jeg tilbage i Danmark efter en fantastisk ferie. En ferie hvor jeg egentlig bare var på ferie.

Ikke andet. Selvfølgelig fylder de sociale medier stadig. Den er jeg med på, for som alle andre, så er jeg fast tilhænger. Faktisk så troede jeg, at jeg ville havde været mere på. Altså på de sociale medier. Men jeg endte i stedet med, at trække stikket lidt. Selvom jeg var aktiv på både Facebook, Insta og Snapchat, så var det i et meget lille omfang i forhold til herhjemme. Der er mobilen jo nærmest klistret til min hånd.

Min plan var egentlig, at smide et par indlæg op om ugen, men i stedet endte det nærmest med ét indlæg pr. uge og det har jeg været fuldt ud tilfreds med. Det har været skide rart, at jeg ikke hele tiden har skulle føle mig forpligtet til at være aktiv her på bloggen eller på de sociale medier. Selvom jeg elsker at skrive og dele, jamen så kan det også være et enormt pres og til tider kan det være svært og finde overskuddet. Det handler hele tiden om at finde en balancegang og det er ikke altid så let.

Jeg valgte bevidst, at ligge de sociale medier lidt mere på hylden og bare være på ferie.

Nyde det så længe det varede, også vende tilbage til den virkelige verden, når jeg satte mine fødder på dansk jord igen. Og hold nu kæft, hvor er jeg glad for at jeg tog den beslutning. Det er jo det der er meningen med ferie og det skal man sgu lige huske. Så derfor har jeg ikke opdateret særlig meget de sidste par uger, og det er lige før, at jeg er en smule træt af de sociale medier efter at jeg er kommet hjem. Jeg gider ikke helt lige pt., men det er nok også fordi, at det har været SÅ rart at have en pause fra det. En pause som har været tiltrængt.

Så husk bare lige, at være til stede i nuet engang i mellem og få fjæset væk fra mobilen. Der er så meget mere og bedre end klistremobilen 😉

#wordsoftheday

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in Denmark