Ø-livet

Back in Denmark

im-backSå er jeg sku tilbage. Tilbage i Danmark, tilbage til mit kære hjem. Vi havde en lang flyvetur. Bali ligger fandme langt væk, længere end jeg lige huskede. 17 timers flyvetur og ca. 30 timer tog det os, fra da vi tog afsted fra Hotellet til vi stod i vores hjem. Man overlever og egentlig går tiden bare, især hvis man indfinder sig med, at det bliver en lang tur.

Jeg er glad for at være tilbage. Selvom jeg elsker at rejse, så holder jeg nu også af Danmark og det er rart at komme hjem til sit eget. Selvfølgelig kan jeg længes efter sol og varme, og alt det der ellers hører med, men på et eller andet tidspunkt skal man jo vende snuden hjem af.

Jeg har erhvervet mig en god omgang forkølelse og hoste, efter meget tør luft på flyet. Super fedt! Men det må jeg jo tage med. Er egentlig bare glad for, at jeg ellers ikke har været syg undervejs. Jeg føler egentlig ikke, at jeg er ramt af jetlag(endnu) og håber bare, at min krop hurtigt vender sig til tidsforskellen. Dog fik jeg lige sovet 12 timer i nat, da det i den grad var tiltrængt og nu er jeg egentlig okay frisk, udover den satans forkølelse. Forhåbentlig er den væk i løbet af nogle dage.

Men nu er jeg sku tilbage på pinden og derfor vil jeg også være mere aktiv på bloggen. Dette har ikke helt lykkes mig på ferien, men det kan jeg fortælle mere om imorgen 😉

Rigtig god påske btw!

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ø-livet